ارزدیجیتالِ شبکۀ اجتماعی لاین

عرضۀ لینک ارزدیجیتالِ لاین

شبکه اجتماعی ژاپنی لاین (Line)، بزرگترین شبکه پیام رسان کشور ژاپن، از آپریل گذشته عرضه رمزارز اختصاصی خود، لینک (link) را در بازار آغاز کرده است.

از پیام رسان اجتماعی تا ارز دیجیتال

لاین اولین حرکت خود را به سمت بلاکچین در اوایل سال ۲۰۱۸ انجام داد، هنگامی که اعلام کرد قصد دارد مبادله رمزارز را در برنامه چت خود آغاز کند.

بعد از انجام مذاکرات فراوان با قانون‌گذاران ژاپنی، لاین در ماه جولای سال ۲۰۱۸، افتتاح صرافی بیت‌باکس (Bitbox) را خبرداد. بیت‌باکس به استثنای کاربران ژاپنی و آمریکایی برای باقی کاربران در دسترس قرار داشت.

در اکتبر سال ۲۰۱۸، پیام رسان لاین رمزارز لینک را راه‌اندازی نموده و آن را در بیت‌باکس با جفت‌های معاملاتی در برابر بیت کوین، اتر و تتر به کاربران عرضه کرد. بااین حال، این رمزارز اگر چه در ابتدا به دنبال ارائه سرویس در ژاپن بوده‌است اما هنوز هم در بازار داخلی این کشور وجود ندارد.

انتظار یک روند رو به رشد

از زمان عرضه بین‌المللی لینک، لاین آماده عرضه لینک در بازار ژاپن است. این امر مستلزم همکاری با انجمن صرافی ارز مجازی ژاپن (JVCEA) است که روندی برای رسیدگی به انتشار ارز دیجیتال جدید دارد.

لابن درحال حاضر سیستمی را برای شروع بکار لینک در ژاپن ایجاد میکند که تاریخ دقیق آن در موعد مقرر اعلام میشود. لاین همچنین برنامه‌هایی برای فهرست کردن لینک در صرافی بیت‌مکس (Bitmax) در سر دارد که هنوز جزئیات آن نهایی نشده است.

درحالی‌که ممکن است حرکت رسانه‌های اجتماعی به سوی دنیای ارز دیجیتال ابتدا به ساکن بعید به نظر برسد، اما این مسیر به گزینه‌ای محبوب برای رسانه‌های اجتماعی تبدیل شده است. و چه کسی میتواند شبکه‌های اجتماعی را به دلیل تلاش برای کسب درآمد بیشتر از کاربران خود سرزنش کند؟

پیش از این نیز شاهد آن بودیم شرکت تلگرام، مبلغ ۱.۷ میلیارد دلار از فروش خصوصی سکه اولیه (ICO) خود جهت راه‌اندازی سرویس رمزارزی درون اپلیکیشن پیام‌رسان خود جمع آوری کرده است. البته از آن زمان تاکنون، توکن مزبور به دلیل مجادله تلگرام با دادگاهی در ایالات متحده بلا استفاده مانده است و با اتهاماتی مبنی بر فروش اوراق بهادار ثبت نشده از سوی کمیسیون بورس و اوراق بهادار (SEC) روبرو شده است.

از سوی دیگر فیسبوک نیز با ارائه رمزارز اختصاصی لیبرا در سال گذشته، خود را در حوزه ارزهای رمزنگار، یک مجموعه پیشگام معرفی کرده است. علیرغم مخالفت‌های بین‌المللی جهت انتشار لیبرا و ممنوعیت معامله با ارزهای فیات، فیسبوک اخیراً نقشه راه جدیدی را منتشر کرده است که از راه‌اندازی و انتشار این رمزارز در سال ۲۰۲۰ خبر میدهد.

در ماه‌های اخیر تعدادی از شرکای اصلی فیسبوک از سرمایه‌گذاری در این پروژه انصراف داده‌اند. بانک مرکزی اروپا نیز پیشنهاد کرده است که بانک‌ها باید جایگزین بهتری به جای لیبرا پیدا کنند.

اگر لینک بتواند وعده خود را به‌عنوان یک سیستم ارزی برای کاربران رسانه اجتماعی لاین عملی سازد، دستاوردهایی را که در نهایت ممکن است شبکه‌های اجتماعی در حوزه رمزارزها به دست بیاورند، در مقایس کوچکتر خواهیم دید.

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *