شرکت «ودافون» از پشتیبانی ارز دیجیتال لیبرا دست کشید. این درحالی است که قبلا شرکت های پی پال و ویزا نیز عدم پشتیبانی خود را از این ارز اعلام کرده بودند. اتحادیه ای که فیس بوک برای لیبرا تشکیل داده بود، اکنون یک عضو دیگر خود را از دست داد!
شرکت اپراتور موبایل «ودافون» گفته است که دیگر از ارز دیجیتال فیس بوک هیچ پشتیبانی نمی کند. در حالی است که چند ماه قبل شرکت های پی پال ( پردازش پرداخت آنلاین)، ویزا و مسترکارت نیز عدم پشتیبانی خود از لیبرا را اعلام کرده بودند.
«ودافون» اعلام کرده قصد دارد به جای پشتیبانی از ارز دیجیتال فیس بوک روی گسترش سرویس پرداخت خود (M-Peasa) تمرکز کند. این سرویس در ۶ کشور آفریقایی ارائه می شود. البته «ودافون» احتمال همکاری های آینده را رد نکرده است.
دانته دیسپارت مدیر بخش ارتباطات و سیاستگذاری «اتحادیه لیبرا» نسبت به این بیانیه خوش بین و معتقد است: نظارت و فناوری زیربنایی لیبرا سبب می شود این پلتفرم همچنان مقاوم باقی بماند.
دیروز چه اتفاقی افتاد؟
شرکت بریتانیایی ودافون هشتمین شرکتی است که از انجمن لیبرا خارج شده است. دیروز هم لیبرا و هم ودافون اعلام کردند که ودافون دیگر بخشی از کنسرسیوم لیبرا نخواهد بود و قصد دارد منابعی را که در ابتدا برای لیبرا اختصاص داده بود صرف توسعه و گسترش سرویس پرداخت دیجیتالی خود یعنی امپزا کند.
البته به نظر میرسد که این جدایی صرفا به دلیل تمرکز ویژه ودافون روی محصول خودش اتفاق افتاده است و هیچ ارتباطی با مسائل رگولاتوری که موجب نگرانی و جدا شدن دیگر اعضای انجمن لیبرا شده، ندارد.
منبع خبری کوین دسک